bypassofanger censored

Sziasztok! Fény derült a hétvégén történt YouTube-csatornánk „eltűnésének” okára. Nem hackerkedés áldozata lett. A Vakcina című dalunk verte ki a biztosítékot a YouTube covid-policynál. Mélységesen elszomorít bennünket az, hogy kb. gépek (mesterséges intelligencia) dönt arról, hogy mi maradhat, mi nem. Pedig a dal egy sora sem szól a covid járványról, a zenekar teljes mértékben elhatárolódik attól, hogy bármilyen formában oltás ellenességét, vagy éppen oltás pártiságát, esetleg semlegességét nyilatkoztassa ki. A dal egyszerűen egy társadalomkritikát fogalmaz meg a manapság sokszor szóba kerülő oltás-vakcina szófordulatokon keresztül.

Kénytelenek voltunk a csatornát a nulláról elindítani, amit mondani sem kell, hogy egy feltörekvő zenekart mennyire "mellbevág". Mostantól -ameddig még más indok miatt nem cenzúráznak ismételten- az alábbi linken érhető el a csatorna:

https://www.youtube.com/channel/UCfa-Zp-u1rHt__eUf19hRFA

Természetesen a Heavy Hungary oldalán a kapcsolódó Bypass Of Anger cikkekben minden YouTube link frissítésre került, így a "Fordított valóság" EP infólapján is újra elérhetőek a videoklipek és a teljes anyag meghallgatása Spotify-on és YouTube-on is.