A legfrissebb klipes dalok és dalpremierek magyar bandáktól a metalzene minden stílusából.


 A Tankcsapda 2019-es "Liliput Hollywood" albumáról származó "Nincsenek szavak" dalhoz forgatta le új klipjét a zenekar. A dalt gázolásos balesetekben elhunyt két rajongójának emlékére írta a banda.

 A groove-os modern metalt játszó Flout két éve adta ki bemutatkozó anyagát, azóta pedig időnként közzétesznek egy-egy új dalt. Legfrissebb számuk a szöveges videóval kísért "Látszatvilág".

 Egy rendhagyó szöveges videóban mondja ki véleményét a Power zenekar a hazai zenei élet visszásságairól, a bandákat hülyének néző alakokról. A dal Világi Zoliék idén februárban megjelent "Új éden" című albumán szerepel.

 December 3-án pénteken jelenik meg Rudán Joe (ex-Pokolgép) énekes nagylemeze "Feketén fehéren" címmel, amelyről az "Egy új világ reggelén" már a harmadik meghallgathatóvá tett dal. Érdekessége, hogy Matláry Miklós (Nevergreen) nem csak játszik a dalban, hanem szerzőként is részt vett benne.

 Új albumon dolgozik közel másfél évtized után a Diecold old school black/thrash metal triója. A készülő, "Rebirth" című anyagról elsőként "A bukott angyal"-t tették közzé egy szöveges video kiséretében. A zenekar jelenlegi felállása: Ódium (ének), Shadow (gitárok), Peták (dobok).

 A heavy metal zenekar nyáron megjelent "Kétszer élni" című ötödik nagylemezének címadó dalához készült a Radar legújabb klipje.

 Az Imágó modern rock/metal csapat az év elején adta ki első nagylemezét, amelynek több dalára is készült már video. A legfrissebbet a "Lapot a húszra" dalhoz forgatták.

 A budapesti Her Highness december 10-én adja ki új albumát "Visions of a Lower Life" címmel. Erről a közel tíz perces "Adversaries of Society" tételt mutatták be elsőként.

 Az ex-Avenford és Metalrain tagokból alakult Neverland "A holnap markában" című bemutatkozó albuma mellé a megjelenés napján a zenekar következő videóklipje is felkerült a netre, melyet az "Álmodjunk még" dalhoz forgattak.

 Jó ideje készül a Leponexx első nagylemeze, amelyről több dalt is bemutattak már. A srácok azt ígérik, hamarosan újabb infókat kapunk a "Maradj meg ember" album várható megjelenéséről, de addig is itt a következő elérhetővé tett dal, a "Soron kívül".

 2020 nyarán adta ki az ambient/pagan/black metal Fattyú projekt "Az Alföld sötét szíve" című albumát. A lemez "Csendesen nyugvó öreg táj" dalához készült most egy hangulatos videó. 

 Új dallal jelentkezett a Leander Kills a megosztás ellen felszólaló "Manipulator" formájában, amely hangulatában leginkább az Ossian világát idézi.